Ове године jе за музички фестивал који организује ОШ „Вук Караџић“ из Смедеревске Паланке, пристигло више од 30 снимака, 16 за млађу категорију и 18 за старију. Пријављени такмичари нам долазе из основних школа са територије целог нашег округа.
Фестивал ће се реализовати у среду и четвртак 26. и 27. маја на следећи начин: 25. маја у поноћ ћемо поставити снимке свих учесника, како млађих тако и старијих, на Фејсбук страницу наше школе. Од тог тренутка почиње гласање за награду публике, а трајаће до 27. маја у поноћ. Током та два дана, посетиоци Фејсбук странице основне школе „Вук Караџић“ ће моћи да гласају за такмичаре који им се буду допали.
Ове године ћемо доделити две награде које ће одлучити гласови публике, победника у млађој категорији ученика од 1. до 5. разреда и победника публике у старијој категорији ученика од 6. до 8. разреда. Стручни жири ће имати један дан више за додељивање прве, друге и треће награде у обе категорије. Тачно време објављивања награђених ученика ће бити накнадно утврђено.
Ученице које представљају нашу школу су Дуња Николичић и Нађа Тошић (2. разред), Викторија Кованџић (6. разред) и Теодора Мајсторовић (8. разред).
Подржимо их нашим гласањем!!!
На следећим линковима можете видети наше предтавнике!
Поделите преко: