Дечија недеља се обележава у првој недељи октобра и то је права прилика када се у нашој школи  одржавају бројне активности, а све у циљу неговања дечије креативности, маштовитости, вештина и знања.

У издвојеном одељењу у Влашком Долу у све активности су свакодневно укључени и родитељи. Заједничко дружење деце и родитеља је од великог значаја за развој  међусобне сарадње.

У понедељак  је одржана радионица родитеља и деце под називом „ Велико срце деце Влашког Дола“, а ученици другог разреда у Азањи правили су „Слагалицу пријатељства“

У уторак су деца кредама у боји осликала  школска дворишта која су постала веселија и шаренија. Креативност  наших ученика је била на високом нивоу.

У среду наши ученици су прошетали селом са јединственим и оригиналним шеширима, а у Влашком  Долу маскирани у омиљене ликове или ликове из маште. Победила је маштовитост и креација на шеширима и маскама  које су деца носила, а припремила  уз помоћ родитеља .

Четвртак је био дан резервисан за квиз у коме су  родитељи и деца показала завидна знања и  вештине, а што је најважније међусобну сарадњу радећи у групама.

Спортски дан је одржан у петак, када су родитељи и деца показали своје спортске вештине, способности и сналажљивост при савладавању препрека .

Све је протекло у фер-плеј игри и дружењу.

Деца у продуженом  боравку су сваког дана  имала различите активности        ( различите креативне радионице и спортске активности )

Дечију недељу обележили су задовољство, уживање и осмеси  деце.

Поделите преко: