Још једном је успостављења сарадња између Ученичког Парламента из Азање и Селевца. Овог пута смо ми били домаћини и угостили смо другаре из Основне школе ,,Ђорђе Јовановић“ из Селевца.

Ова недеља је испуњена бројним активностима поводом Дана школе. Данас смо тим поводом са другарима из Селевца засадили дрво пријатељства а затим смо сви уживали у фудбалском окршају измеђе Азање и Селевца.

Као успомену на ово прелепо дружење и у знак дугогодишњег пријатељства између наше две школе заједничким снагама смо засадили дрво, једну украсну врбу која ће красити наше школско двориште .

На турниру у фудбалу прво су наступиле девојчице. Било је жестоко и неизвесно. Са резултатом 1:0 победу су однеле девојчице из Селевца

Дошао је ред и на дечаке. Гледајући  њихово надметање, осетили смо се као да се налазимо на стадиону ,,Kamp Nou“ у Барселони и да присуствујемо окршају две веома озбиљне и талентоване екипе. Победу је однела Азања са резултатом 2:1.

Атмосфера на трибинама је била ватрена. Ученици млађих разреда су сви срцем најијали за наше тимове, поздрављали су их са занимљивим слоганима и транспарентима.

На крају смо уз послужење и освежење сумирали утиске и дружилу се. Неки ученици су разменили инстаграме, бројеве а било је и неких нових симпатија.

Гости и домаћини потврђују да су се лепо провели. Настојаћемо да и наредних година негујемо ова лепа пријатељства и дружења.

Захваљујемо се ученицима из Селевца што су се одазвали нашем позиву, захваљујемо се и нашим ученицима што су били добри домаћини. И на крају дана, није битно ко је победио већ укупан број осмеха на лицима наших и гостујућих ученик.

Поделите преко: